Results 1 to 8 of 8

Thread: FXO Port Issues

  1. #1

    Default



    Very frequently, atleast once every other day, the FXO line always seems that it is on hook. When I call the number from the outside to the number it would be busy. If I unplug the FXO line from the Epygi Quadro 4x and on to a regular phone, then it would ring.


    If I restart the Quadro, thenit would be fine until the next occurrence.

  2. #2

    Default



    I experience the same thing ever since upgading my 2X to 4.04. This is very frustrating. [img]smileys/smiley7.gif[/img]

  3. #3

    Default



    I had a feeling it was related to the upgrade and I was hoping that others have experienced this so that new update could be provided.

  4. #4

    Default

    We were experiencing a similar issue on our Quadro 4x, but have managed to resolve it now by doing the following:
    - Upload an older firmware (3.1.31)
    - Reset unit to factory defaults.
    - Upgrade to 4.0.4 firmware.

    We have now been running on version 4 firmware for more than 2 weeks without any lock ups or reboots.


  5. #5
    Administrator
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Altamonte Springs
    Posts
    17

    Default



    Folks:


    If you don't mind please post a trouble ticket to our TSS staff in AM. They will take a look and reply. Sorry for the inconvenience.


    Mario

  6. #6

    Default

    Hello,

    I'm agree with Mario, please submit a ticket into our TSS through the web and we will be happy to help you. This would be most efficient way of solving such issue.

    Thanks,
    Souren


  7. #7

    Default



    Followed threebit suggestion with the downgrade and upgrade. The only thing I did different was to backup the configs and restore the configs so that all the recordings, rules, etc, were intact after the whole process. I will wait for a couple days before I call in. What is the number to call for TSS? I do not believe that was posted, but I also have not looked through the whole site. TIA.

  8. #8

    Default



    hoping an updated firmware gets posted soon. epygi is now aware of this issue. suggestion from threebit might only work on 4X. iwas mistaken and mine is actually a 2X. i was thinking 4X because of the 4 IP lines enabled by the 4.0.4 upgrade.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Issues with call billing
    By victordsl in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 26
    Last Post: 02-02-2009, 12:56 PM
  2. ISDN issues
    By paulk in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 6
    Last Post: 11-15-2007, 11:04 PM
  3. Quadro 2x & QuadroFXO Outbound Issues
    By person in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2007, 03:46 PM
  4. Failed Port?
    By stakano in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 0
    Last Post: 08-29-2007, 08:15 AM
  5. Faxing Issues With ISDN Gateway
    By island in forum Hardware Interoperability
    Replies: 1
    Last Post: 04-12-2007, 12:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •