Results 1 to 2 of 2

Thread: Registeration error

  1. #1

    Default Registeration error

    Hi,

    Please be advised , I have issue witn Xlite IP extension some time registerd and another time not register i got error 400 bad request also this problem i had it with another ip phone extensions i tried connect direct to Quadro but same situation.

    Thanks

  2. #2
    Quadro Architect
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Around myself
    Posts
    2,075

    Default

    If I understand right, you get "400 Bad Request" on the XlIte when trying to register that on Quadro. Can you copy that SIP message entirely and paste here (or even better - the whole registration process messages)? You can get the SIP registration logs either from XLite or the Quadro.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Router error message.
    By paulk in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 0
    Last Post: 02-17-2008, 06:44 PM
  2. outbound calling error
    By mheller in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 3
    Last Post: 11-29-2007, 05:04 PM
  3. E1 busy tone error
    By afripayments in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2007, 09:54 PM
  4. Error trying to update Quadro16Xi
    By anestis in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 09-08-2006, 07:36 PM
  5. VM Settings page causes unstable error.
    By threebit in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 09-07-2006, 12:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •