Results 1 to 4 of 4

Thread: Selection of Codec between two QuadroE1

  1. #1

    Default

    Hello everybody,


    I got a scenario with two QuadroE1 (CAS R2 Brazil), each one linked to its own pabx. Communication between these Quadro are ok, but I would like to know how do I choose the preferred codec in a call between two Epygi E1Quadro. There is only few options on ""RTP Settings" to choose packet interval and silence suppression option.


    Thanks


    Gerson Watanabe
    ________
    Upskirt white
    Last edited by damovo; 04-11-2011 at 09:05 AM.

  2. #2
    Quadro Architect
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Around myself
    Posts
    2,075

    Default



    Hello Gerson,


    codec settings on E1GW can be changes by editing the codec list of 00 attendant (see the link at the last column in "Extensions Management" page.


    For outgoing calls you can also use "UES" ("Use Extension Settings") option on call routing rule. Create an extension, set the codecs, and configure the routing rule to use that extensions settings.


    Best regards,


    DVR

  3. #3

    Default

    Hello DVR,


    Thanks for the tip. I tried it and it`s working well, but I don't know what`s the problem with G.729 codec. I set G.729 on both sides but I got the message "system overload". When I set it to G723 or G711 it works without any problems. Do you know what it can be?


    Thanks,


    Gerson W.
    ________
    DEPAKOTE LAWSUITS
    Last edited by damovo; 04-11-2011 at 09:05 AM.

  4. #4

    Default

    Hi DVR,


    A reboot on QuadroE1 solved the problem related to "system overload" message. Thanks.





    GTW
    ________
    LovelyWendie99
    Last edited by damovo; 04-11-2011 at 09:05 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. codec settings
    By mheller in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 7
    Last Post: 11-26-2007, 07:49 PM
  2. QuadroE1 fails to register extension
    By damovo in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 0
    Last Post: 02-15-2007, 07:05 AM
  3. PCMU codec anyone?
    By pgowdy in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-2006, 04:42 AM
  4. Codec information
    By jcuellar in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 2
    Last Post: 10-03-2006, 07:31 AM
  5. Quadro Voice Codec Selection
    By warren in forum General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 09-26-2006, 01:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •