Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: About Third Party Call Control interface of Quadro

  1. #21

    Smile

    I carried out the test call as suggested by you and the logs you asked for are attached here. Thanks for all the help.
    Attached Files Attached Files

  2. #22
    Quadro Architect
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Around myself
    Posts
    2,075

    Default

    Ok, the diagnosis is the folowing:
    we can see (both from these logs and from logs you sent to Yervand) that your phone at extension 313 ("phone2") is not answering to our INVITE message at all. So the call atempt to that phone is timed out.
    Also we can guess, that this phone is located behind a Symmetrical and "very secure" NAT, as the IP address/SIP port of the phone are constantly changing.
    And the most probably problem is that the firewall (which is that phone located behind) blocks the incoming requests, while it passes through the outgoing registration attempts from that phone.
    So, as often is said: "please check your network configuration"
    Or better make your experiments with phones located in the same subnet as Quadro LAN or WAN (as you prefer), not to create additional problems for yourself.

    Best regards,
    David

  3. #23

    Default Port 4849 access

    Hi David,

    Sometimes, after several requests, we lose port 4849 connection and we need to reboot Quadro.

    What do we need to check in order to have a persistent (at least a request every 3 sec) connection between our software (vtiger) and Quadro through 3pcc ? Such connection is required to catch incoming calls.

    Regards.
    Last edited by GB; 09-08-2008 at 04:51 AM.

  4. #24
    Quadro Architect
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Around myself
    Posts
    2,075

    Default

    So I guess, the old problems are solved now, as you are asking new questions
    Nice to hear that

    Losing connection is not a common problem. I think it worth to collect the logs after you lose the connection, and send them to Yervand (you know his mail somehow
    I'll also look at them, and probable we can tell you the reason.

  5. #25

    Default

    How did you guys impliment with Vtiger? We run the same software here. Were looking to make a connection between the PBX and Vtiger.

  6. #26

    Default Vtiger - Quadro integration

    The indian vtiger team did a script for me for the Vtiger 5.04.

    If you are using this version, you could use this integration script.

    Let me know.

    Best regards.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. User interface and manual
    By uspnetworks in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 6
    Last Post: 01-26-2011, 03:55 AM
  2. A few admin interface improvements
    By ssteiner in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 33
    Last Post: 05-05-2008, 09:09 AM
  3. WAN-Interface-Full-Duplex?
    By malibu32 in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 2
    Last Post: 10-06-2007, 06:37 PM
  4. Interface in IE7
    By oltconsulting in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 09-28-2006, 12:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •