Results 1 to 1 of 1

Thread: Problem of EMS

  1. #1

    Default Problem of EMS

    Hello everyone,,
    Installed EMS on cutomer site. Program loaded on computer with mp3 file and streaming to port 32686 on their epygi. EMS shows that it is streaming, but don't hear anything when call placed on hold. RTP Streaming channel and EMS port match, Tried pointing EMS to both external IP of the PBX and Internal IP, same result. Is there any other settings either on the computer, or perhaps the firewall ( not useing epygi firewal) that could be blocking the stream?
    Computer has windows XP OS
    Last edited by Nigan; 08-04-2019 at 01:15 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Issue with EMS
    By zet in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 10-28-2013, 08:08 AM
  2. EMS 2.4 Distortion
    By TOM_KINEALY in forum General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 02-12-2013, 01:50 AM
  3. EMS not working...
    By ftoledano in forum General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 01-12-2013, 10:25 AM
  4. EMS Problem
    By AaronPearl in forum General Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 12-04-2009, 09:58 AM
  5. EMS on server
    By AaronPearl in forum General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 11-20-2009, 10:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •