Results 1 to 4 of 4

Thread: Epygi QX50 1 way audio only over Peplink VPN, Want 2 Way

  1. #1

    Default Epygi QX50 1 way audio only over Peplink VPN, Want 2 Way

    Greetings, I recently installed an Epygi QX50 VOIP server in my office, with Yealink T48s phones. I have a Peplink Balance 305 router at the office and Peplink Balance One at home, which provides me a Peplink pepVPN between my home and office.

    (TLDR - T48s user can hear, but no one can hear user)

    I have attempted to use of my Yealink T48s phones at my home as an extension to the system. Everything works EXECEPT for Microphone audio from the the person using the phone. The phone user can hear the caller, but the mic audio of the user is not transmitted. (TLDR - T48s user can hear, but no one can hear user)
    Tutuapp https://9apps.ooo/https://showbox.software/

    I have created rules in the peplink firewalls for incoming, outgoing and internal firewall, on both ends. I created a blanket rule to allow all traffic between the two networks. (I have tried the phone onsite at the office, and all audio works when connected to the same lan as the QX50)

    In searching the Epygi forums, I found several similar older posts (5+ years old) that had issues with one-way audio. However, there was never any resolution posted.

    Anyone with a similar experience, or have any ideas?

    Thank you for reading.
    Last edited by ameerjaiswal; 09-01-2018 at 01:08 PM.

  2. #2

    Default

    Hello Ameerjaiswal.

    Hope you are doing well.

    Could you add home office private IP address in NAT Exception list?
    TO do so navigate TELEPHONY-->NAT TRAVERSAL-->EXCEPTION and add it.

    Thanks.
    Tigran

  3. #3

    Post firewall issue

    This is probably a firewall issue. The audio stream uses different ports than the phone registration. You need to open ports 5060 to 5064 and 10,000 to 20,000 for SIP. Those inbound ports need to be open on both routers for two way communcation. Showbox for PC

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by ethannoah View Post
    This is probably a firewall issue. The audio stream uses different ports than the phone registration. You need to open ports 5060 to 5064 and 10,000 to 20,000 for SIP. Those inbound ports need to be open on both routers for two way communcation. tvtap
    Hello ethannoah,

    I'm totally agreed with you. It's a firewall issue. Please suggest some good tips for solve this sttuf.
    Thanks in Advance, Regards, Radul

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. P-Asserted-Identity not passed through Qx50
    By df in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 3
    Last Post: 08-08-2018, 02:13 PM
  2. QX50 ITSP Password Issue
    By thodgen in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 2
    Last Post: 03-07-2018, 03:23 PM
  3. QX50 Extension length
    By Phase1 in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 1
    Last Post: 11-25-2015, 05:25 PM
  4. VPN From Epygi -> Sonicwall
    By yellowgrid in forum General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 05-17-2013, 01:25 PM
  5. VPN registered handset no audio
    By Legassick in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 3
    Last Post: 11-17-2008, 05:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •