Results 1 to 2 of 2

Thread: Issue with EMS

  1. #1

    Default Issue with EMS

    Hi all,

    I am having an issue with the ems playing a message when on hold.
    The message was recorded in the format that was indicated in the ems pdf instruction, but when I press hold I hear the message on a very bad quality.
    Tried covert multiple times, but the sound is just bad,
    When you play it normally on the pc, the sound quality is excelant, but when I use it the ems, for message on hold it sound bad.
    Does any one have any ideas w
    Thanks in advance

  2. #2

    Default

    Hi,

    Could you please send that message-file to the address to investigate:ashot.sargsyan@epygiarm.am

    Thanks
    Ashot

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. EMS quality and 2.4 download issue
    By zet in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 0
    Last Post: 03-08-2013, 02:04 PM
  2. Interference issue, Pick up group issue and transfer issue
    By zet in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 0
    Last Post: 12-13-2012, 09:54 PM
  3. EMS Problem
    By AaronPearl in forum General Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 12-04-2009, 09:58 AM
  4. EMS on server
    By AaronPearl in forum General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 11-20-2009, 10:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •