Results 1 to 4 of 4

Thread: New sip call being registered as FXO call - Sorry Duplicate

  1. #1

    Default New sip call being registered as FXO call - Sorry Duplicate

    Hi, we are battling an issue whereby a sip call is being registered as coming from the FXO line.

    .396 OnCgiPartyStateChanged: CGI messenger is disconnected.
    14:24:06.002 * <- * OnFXOCallMake: incoming call from FXO endpoint {MG0}<0>, local extension - 13, remote number - 04223?????, callID - 239510955805?????.
    .003 QueryIncomingService: e:13, contact: any, FXO caller: 0422??????.
    .004 ProcessIncomingFXOCall: unconditional forwarding of extension 13 is active, processing forward list, callID - 239510955805?????.

    We only have the one fxo line and this keeps the fxo busy until call is halted.

    Please I have some direction on this. Should I be taking to the SIP providers?

    Thanks Nick.
    Last edited by nickmarot; 03-28-2013 at 11:38 PM.

  2. #2

    Default New sip call being registered as FXO call

    Hi, we are battling an issue whereby a sip call is being registered as coming from the FXO line.

    .396 OnCgiPartyStateChanged: CGI messenger is disconnected.
    14:24:06.002 * <- * OnFXOCallMake: incoming call from FXO endpoint {MG0}<0>, local extension - 13, remote number - 04223????, callID - 2395109558053???.
    .003 QueryIncomingService: e:13, contact: any, FXO caller: 04223??????.
    .004 ProcessIncomingFXOCall: unconditional forwarding of extension 13 is active, processing forward list, callID - 2395109558053????.

    We only have the one fxo line and this keeps the fxo busy until call is halted.

    Please I have some direction on this. Should I be taking to the SIP providers?

    Thanks Nick.
    Last edited by nickmarot; 03-28-2013 at 11:38 PM.

  3. #3

    Default

    Hi Nick,

    Up on the log you have posted, Quadro receives a call through FXO port.
    So it is not just registered as if it is coming from FXO, it is really coming from FXO.

    Your ITSP may have some failover feature(ITSP would call some PST number if IP connection failes), where the PSTN number of the Quadro is configured.

    So, I would check that with ITSP.

  4. #4

    Default

    Thanks for the reply. Will check with them.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Hacker attempts
    By KSComs in forum General Discussions
    Replies: 51
    Last Post: 01-21-2011, 01:12 PM
  2. Account Time disconnect
    By valigetta in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 11
    Last Post: 04-16-2010, 10:08 AM
  3. Call drops whenever it is a fax
    By mfarchie in forum General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 04-12-2010, 02:19 PM
  4. Quadro looses registration to VoIP provider
    By gbakoc in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 6
    Last Post: 11-19-2009, 02:18 PM
  5. Remote Extension problem!
    By acs@kems.net in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 26
    Last Post: 06-22-2008, 06:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •