Results 1 to 3 of 3

Thread: Nortel Meridian 1 PRI not working

  1. #1

    Default Nortel Meridian 1 PRI not working

    Has anyone had success in installing and making a Quadro M E1/T1 with a Nortel Meridian 1 rel 23

    I have the Quadro set up as network and the Nortel set up as user. All B channels are Idle and the D channel is established in the Nortel but nothing is going thru. Both Quadro and Nortel is set for NI2

    Sip side is connected to a Toshiba IPEdge with everything working on that side. I can even hook up the T1 side to a Toshiba CIX PRI card in a CIX100 and everything works fine. Just need the configuration for a Nortel meridian 1. The tech for the Nortel side has tried all kinds of settings.

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by schappell1 View Post
    Has anyone had success in installing and making a Quadro M E1/T1 with a Nortel Meridian 1 rel 23

    I have the Quadro set up as network and the Nortel set up as user. All B channels are Idle and the D channel is established in the Nortel but nothing is going thru. Both Quadro and Nortel is set for NI2

    Sip side is connected to a Toshiba IPEdge with everything working on that side. I can even hook up the T1 side to a Toshiba CIX PRI card in a CIX100 and everything works fine. Just need the configuration for a Nortel meridian 1. The tech for the Nortel side has tried all kinds of settings.
    We have a Meridian 1 option 21 connected via a dual T1 PRI to a third party PBX. We have the Nortel setup as User, and the Epygi as the Network in this implementation, and can pass calls through in both directions successfully.

  3. #3

    Default

    Epygi set it up as NET, overlap dial and what ever else you need for communication between the 2. Meridian would be set up as CPE etc...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Auto attendant for different working hours
    By matic.topolovec@optisis.si in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 3
    Last Post: 05-06-2011, 03:35 PM
  2. Upgraded my 2x to 5.1.27 & Clickatell isn't working
    By andy@telecomhelp.co.uk in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 3
    Last Post: 10-23-2009, 01:35 PM
  3. Working hours with 3 audio files
    By redlinesp in forum VXML Scripting on Quadro
    Replies: 2
    Last Post: 06-26-2009, 06:04 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-30-2009, 11:35 AM
  5. IPphone extintion not working
    By ahmed79 in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 6
    Last Post: 02-29-2008, 08:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •