Results 1 to 2 of 2

Thread: After Setup Wizard I cannot login

  1. #1

    Default



    I have a QuadroFXO 6FXO gateway, I have bought it new it came with firmware 4.1.7. I connected pc to LAN inteface and logged in to the web management interface with default username and password ok.


    Every time I run the setop wizard on the final stage it say click "oK"to confirm, when I click OK it says "You are not authorised to access this page". and the Busy light keeps flashing and I cannot login to the device anymore.


    Register Your Device In Technical Support Center





    You are not authorized to access this page!


    With 4.1.7 firmware I cannot access "Extensions" Menu, every time I click on the menu I get logged out with the message that I am not authorised to access the page.





    I have downgraded to firmware 3.1.10, I still cannot run the config wizard but I am able to access the Extensions menu now.





    Please help.Edited by: eliek

  2. #2

    Default

    Could you please register your device and submit a ticket to Epygi's technical support?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Quadro 4x4 Setup
    By jalbury in forum General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 11-15-2007, 01:51 PM
  2. Increase Login timeout
    By ssteiner in forum General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-2007, 06:54 AM
  3. Option to login to voice mail
    By awhite in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 3
    Last Post: 02-03-2007, 03:25 AM
  4. VOIP setup
    By danit in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 0
    Last Post: 11-19-2006, 10:35 PM
  5. Quatro 2 setup
    By Rendeau in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2006, 07:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •