Results 1 to 2 of 2

Thread: SNOM 300 Phones not registering

  1. #1

    Default SNOM 300 Phones not registering

    Greetz Folks,

    I have Quadro 6L FXO and i'm struggling to get our SNOM 300 phones to register with it.

    Phones and quadro are on same subnet.

    I've set up a user extension on the quadro and set the phone accordingly.

    logs on quadro show:

    REGISTER sip:192.168.10.175 SIP/2.0
    Via: SIP/2.0/UDP 192.168.10.33:2053;branch=z9hG4bK-1586sylksoga;rport
    From: "David Adams" <sip:102@192.168.10.175>;tag=cvupcjrybc
    To: "David Adams" <sip:102@192.168.10.175>
    Call-ID: 3c26701d60d9-2cyoo4l3jhxw
    CSeq: 1 REGISTER
    Max-Forwards: 70
    Contact: <sip:102@192.168.10.33:2053>;q=1.0;reg-id=1;+sip.instance="<urn:uuid:ea2c6a73-b4a9-4667-83e8-0004132FC6D0>";audio;mobility="fixed";duplex="full ";description="snom300";actor="principal";events=" dialog";methods="INVITE,ACK,CANCEL,BYE,REFER,OPTIO NS,NOTIFY,SUBSCRIBE,PRACK,MESSAGE,INFO"
    User-Agent: snom300/8.4.35
    Allow-Events: dialog
    X-Real-IP: 192.168.10.33
    Supported: path, gruu
    Expires: 3600
    Content-Length: 0

    Logs on phone show:

    Sent to udp:192.168.10.175:5060 at 16/11/2012 10:23:32:692 (713 bytes):

    REGISTER sip:192.168.10.175 SIP/2.0
    Via: SIP/2.0/UDP 192.168.10.33:2053;branch=z9hG4bK-zhkfrymwi0oa;rport
    From: "David Adams" <sip:102@192.168.10.175>;tag=wkj3j3zgme
    To: "David Adams" <sip:102@192.168.10.175>
    Call-ID: 3c26701d60d9-2cyoo4l3jhxw
    CSeq: 6 REGISTER
    Max-Forwards: 70
    Contact: <sip:102@192.168.10.33:2053>;reg-id=1;q=1.0;+sip.instance="<urn:uuid:ea2c6a73-b4a9-4667-83e8-0004132FC6D0>";audio;mobility="fixed";duplex="full ";description="snom300";actor="principal";events=" dialog";methods="INVITE,ACK,CANCEL,BYE,REFER,OPTIO NS,NOTIFY,SUBSCRIBE,PRACK,MESSAGE,INFO"
    User-Agent: snom300/8.4.35
    Allow-Events: dialog
    X-Real-IP: 192.168.10.33
    Supported: path, gruu
    Expires: 3600
    Content-Length: 0

    Logs show phone is sending request, Quadro is receiving request but phone is not registering?

    Please could someone help me where I've gone wrong.

    Thanks in advance

    Dave

  2. #2

    Default

    Dave,

    What method you are using to configure the phone, PnP or manual configuration? is the PnP activated in the Line settings, is the DHCP server enabled on the 6L?

    Thanks
    Ashot

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Snom Phones Not Registering on 16X
    By Commdude in forum Hardware Interoperability
    Replies: 2
    Last Post: 12-06-2011, 11:59 PM
  2. Snom 300 external provisioning server
    By crduklimited in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 9
    Last Post: 04-12-2011, 07:47 AM
  3. Quadro 4x with SNOM phones - centralised address book updates?
    By timmeah in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 1
    Last Post: 04-20-2010, 05:26 AM
  4. snom 300 parking problem with *5
    By woods in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 3
    Last Post: 06-12-2009, 07:45 AM
  5. Authentication trouble
    By ssteiner in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 6
    Last Post: 10-14-2007, 05:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •