Results 1 to 2 of 2

Thread: Spanish Language Pack not loading

  1. #1

    Default

    I am trying to upload spanish language pack into FXO gateway.

    I only get message saying the upload image is invalid.

    I upgraded the firmware on the fxo gateway thinking that maybe the latest firmware needed to be installed but I keep getting the same message.

    Question: What is wrong???




  2. #2

    Default


    Hello,

    We don't have official Spanish language pack for 4.1.x versions yet.
    It is in development process now.
    But you can try this one: 3.0.4

    Language packs can be requested through resellers/distributors.

    Regards,
    Souren

    Edited by: souren

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Italian language pack
    By Celestix in forum Language Packs
    Replies: 4
    Last Post: 10-21-2008, 06:18 AM
  2. Aastra 5xi serie config and language pack
    By Synertic in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 3
    Last Post: 02-04-2008, 05:02 AM
  3. Catalan Language Pack
    By ajmollet in forum Language Packs
    Replies: 3
    Last Post: 11-20-2007, 08:42 PM
  4. Spanish GUI and Online Help
    By mpeniche in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 10-11-2006, 07:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •