Results 1 to 4 of 4

Thread: No Ring Tones

  1. #1

    Default No Ring Tones

    Hi please help?

    My client has a Panasonic swb with 2 x 4 Port Quadro ISDN Gateways connected to our sip providers euipment. Its configured that 1 gateway is for incomming calls and 1 gateway is for outbounds calls. I am having an issue where every call that is made is silent up until the recipient answers the call. So the caller does not get ringing, busy tone, faulty tone ect. My sip provider says, i need to enable inband audio on their pbx??

    Please can i have some feedback?

  2. #2

    Default

    The information is not enough to find out the real reason of the problem.
    I may suggest to try the settings below...
    In case of gateway for outbound calls:
    It's looks like Panasonic does not play ringing tone on call ringing. Let's select "Bearer Establishment Procedure" to "on call acceptance" from ISDN advanced settings page.

    In case of gateway for inbound calls:
    Let's select "Generate Progress Tone to PSTN/PBX" to "unconditional"

    For the next step I may suggest to open TSS case, attach systemlogs so Epygi may suggest much more better configuration settings regardless the problem is solved or not.

    Artur

  3. #3

    Default

    Check your ISDN settings and ensure that you are sending progress tones and own ring etc.

  4. #4

    Default

    THanks so much guys. It ended up being my sip provider.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Only three handhelds ring
    By mercatodo in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2011, 06:09 PM
  2. Distinctive ring...!!
    By paulk in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 6
    Last Post: 03-24-2010, 02:16 PM
  3. permanently engaged tones
    By miktdish in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-03-2009, 12:39 PM
  4. Call waiting / voice mail stutter tones on PSTN line.
    By netpcs in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 2
    Last Post: 11-10-2009, 11:21 PM
  5. Sometimes when calling, no ring tone
    By Totalcomsol in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 07-26-2006, 05:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •