Hello,

We are having an issue in which the web interface of our Quadro 2x becomes inaccessible from the LAN port after enabling SNMP. The web interface is still accessible from the WAN port and all other traffic on the LAN port seems to be fine (i.e. phone calls still work). We are on FW version 5.2.48/Release

Rebooting is the only thing we have found that fixes the issue.

The snmpd.log file shows:
Code:
Jan 17 11:30:19 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: Error: Failed to connect to the agentx master agent: Unknown host (No such file or directory) 
Jan 17 11:30:23 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: IP-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:23 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: IF-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: TCP-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: UDP-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: HOST-RESOURCES-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: SNMPv2-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: RFC1213-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: SNMPv2-SMI: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: NOTIFICATION-LOG-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: UCD-SNMP-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: UCD-DEMO-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: SNMP-TARGET-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: NET-SNMP-AGENT-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: SNMP-VIEW-BASED-ACM-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: SNMP-COMMUNITY-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: UCD-DLMOD-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: SNMP-FRAMEWORK-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: SNMP-MPD-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: SNMP-USER-BASED-SM-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: SNMP-NOTIFICATION-MIB: Module not found 
Jan 17 11:30:24 quadro daemon.warn net-snmp[10870]: SNMPv2-TM: Module not found 
Jan 17 11:30:28 quadro daemon.info net-snmp[10870]: subagent is shutting down!
I cannot see anything suspicious in the softdogd.log.

Any ideas?