Results 1 to 5 of 5

Thread: Epigy 2X/ RExt snom 320 i can receive call but not make

  1. #1

    Default Epigy 2X/ RExt snom 320 i can receive call but not make

    i have a epigy 2X and a 320 Snom phone that was working at the site were the epigy is , now a have set it up as a remote extension and the phone is at a remote place with DMZ it registers i am able to take calls i send and receive voice but when i try to dial any number i get 'Number Dial does not Exist' any Ideas i'am doing wrong .

  2. #2

    Default

    It is strange because 'The number dialed does not exist' is played back to the user when the dialed destination number doesn't match with the rules of Call Routing table. Check in the logs what destination number is being received from the phone on the Quadro.

  3. #3

    Default

    What i am getting is the Remote extension then that it is calling the auto attendant with the address that i a sing as an dyndns example:

    01-Sep-2011 15:06:25 "Rogelio " 113 19158925065@xxxx.selfip.com:5060 "User Not Found"
    01-Sep-2011 15:06:13 "Rogelio " 113 9158925065@xxxx.selfip.com:5060 "User Not Found"
    01-Sep-2011 15:03:13 "Rogelio " 113 19156134465@xxxx.selfip.com:5060 "User Not Found"
    01-Sep-2011 15:03:05 "Rogelio " 113 00@xxxx.selfip.com:5060 "User Not Found"
    01-Sep-2011 14:38:01
    Last edited by unitechsys; 09-16-2011 at 01:01 PM. Reason: found a solution:

  4. #4

    Default

    I found a Solution since nobody reply , maybe this will help some other user , i change the DYNDNS for the actual ip Number and it started working correctly , how ever i have a dynamic ip so that represents another problem ..

  5. #5
    Quadro Architect
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Around myself
    Posts
    2,075

    Default

    not sure which firmware version you are using.. but on the latest ones there is a link on the "SIP Settings" page, called something like "Host aliases for SIP". Try to add your "xxxx.selfip.com" in that table, and see if that fixes the problem. You should be able to call using the dyndns address after you do this.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Video Call epigy E1
    By 2cv6club in forum Problem Report
    Replies: 1
    Last Post: 08-18-2011, 12:00 PM
  2. Cannot make or receive calls using KSE
    By suikam in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 4
    Last Post: 05-12-2010, 07:23 PM
  3. Not able to receive call
    By Guliver in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-2009, 03:02 PM
  4. Can't Receive Incoming Call
    By timmeah in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 23
    Last Post: 03-20-2009, 02:22 AM
  5. Rem Etxs: Call in OK, but can’t receive
    By uspnetworks in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 4
    Last Post: 08-13-2006, 02:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •