Results 1 to 5 of 5

Thread: Quadro 2x Loosing Time

  1. #1

    Default Quadro 2x Loosing Time

    Everytime i set Network Time Retrieval "ON" and power cycle the Quadro 2x the device looses the timezone value in time. IE looses 10hrs back to 0hrs GMT. But the 10hours is still in settings. Have to manually turn off network time reset the time and turn back on. Has anyone else seen this. Have checked on anohter identical system purchased at the same time and this one is fine.

    Thanks.

  2. #2

    Default Anybody?

    This is an ongoing problem...

  3. #3

    Default

    Hi,

    Thank you for mentioning this issue. It is a SW bug and will be fixed in the next public FW version, most probably 5.2.47 for Quadro2x

    Ashot

  4. #4

    Default Time??

    Any ideas as to when the update will be released. Got some pretty angry customers here.

  5. #5

    Default

    The 5.2.47 FW with this bug fix will be released by the end of current week, most propably on Friday

    Thanks
    Ashot

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Time to time long beep signals during conversation
    By riskdata in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 14
    Last Post: 10-03-2011, 01:30 AM
  2. Loosing Sip Registration
    By DarraghHogan in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2010, 07:11 PM
  3. Loosing calls on hold
    By medoneit in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 9
    Last Post: 04-20-2009, 06:43 AM
  4. Loosing inbound audio
    By montare in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 2
    Last Post: 10-14-2007, 11:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •