Results 1 to 3 of 3

Thread: Quadro 4X and Snom m9 problem

  1. #1

    Default Quadro 4X and Snom m9 problem

    Hello

    We now have 2 new Snom m9 IP phones atached to a Quadro 4X. The Snom phones have the latest firmware and Quadro have 5.1.39. Before we had Snom 300.

    With the Snom m9 we experience distort and bad sound on both Snom m9 IP phones - both system messages aka "Number dialed does not exist" and on calls. If we connect the Snom m9 phones directly to our voip provider the sound is fine and everything is ok.

    With the Snom 300 there was no problems with the sound.

    Any ideas what we are doing wrong?

    Regards, Peder

  2. #2

    Default

    It seems to be a Snom M9 problem. At Snom forum there a lot of talk concerning this problem.

    Daniel

  3. #3

    Default

    Hi Guys,

    Can anyone help me setup my quadro 6l to accept the snom m9 handsets?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Snom Firmware Problem???
    By Leeinsa in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 2
    Last Post: 05-24-2010, 03:50 PM
  2. I Have Problem With a Time Zone on Snom M3
    By almarri in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 5
    Last Post: 11-10-2009, 12:33 PM
  3. snom 300 parking problem with *5
    By woods in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 3
    Last Post: 06-12-2009, 07:45 AM
  4. Snom and netgear autoconfig problem
    By TFIDemo in forum Hardware Interoperability
    Replies: 1
    Last Post: 02-08-2008, 02:07 AM
  5. problem with the misscalled on snom 360
    By networth in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2007, 07:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •