Results 1 to 4 of 4

Thread: Automatic backup doesn't get emailed

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Aurora, Nebraska
    Posts
    8

    Default Automatic backup doesn't get emailed

    On our Quadro32x, the automatic backup process is not sending me an email of the backup.
    It was working last Monday morning. On Friday, I upgraded the firmware to version 5.2.26.
    This morning the backup was not sent. Here are the entries from the system event log:

    SYSTEM backup Backup configuration complete (file size: 66876 bytes)
    SYSTEM auto backup Automatic backup completed
    MAIL send failure Smtp error: 502 Command not implemented
    MAIL send failure FATAL: Smtp error: 502 Command not implemented

    I am able to send a test email through the System Mail Settings page.

    Does anyone have any ideas why this is not working? I thought that I would post this to
    the forum before going directly to Epygi support, in case someone else can benefit from
    the solution.

  2. #2

    Default

    Yes, this is a known issue on Quadro 5.2.x last FW version.
    On that last version Epygi added TLS support (Transport Layer Security) to protect Quadro generated mails. Everything works fine with this new feature, except Configuration Automatic backup feature. This feature has a small bug. During the Automatic Configuration Backup procedure, Quadro always tries to establish TLS connection with mail server and user getting problems like yours, if that mail server doesn't support TLS encryption.
    I can suggest using some other server with TLS support, or wait until new SW version of the Quadro (with this bug fix) will be available.

    Regards,
    AramS.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Aurora, Nebraska
    Posts
    8

    Default

    Hi Aram, thanks for the information. Do you have any knowledge as to how soon
    the next release will be coming out?

  4. #4

    Default

    Hello,
    As I know the new FW version for QuadroM32x will be available during the next 10-15 days.

    Regards,
    AramS.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. config backup
    By EPT in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 3
    Last Post: 10-01-2009, 12:40 AM
  2. Automatic callback
    By serviplexSIP in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 2
    Last Post: 09-08-2009, 01:50 PM
  3. FXO Backup
    By pluft in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 5
    Last Post: 04-20-2007, 02:12 PM
  4. Using Config Backup
    By phoneman77 in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 4
    Last Post: 09-25-2006, 02:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •