Results 1 to 5 of 5

Thread: M32x Vlan Issue

  1. #1

    Unhappy M32x Vlan Issue

    hi

    I setup vlan and vlan dhcp on M32x with aastra phones
    phone got Dhcp lease from Vlan and work fine

    BUT when the firewall is active, the ipphone no more register !
    when switching firewall off , it works again

    had somebody else encountered this problem ?

    Regards
    Henri

  2. #2

    Default

    Hi Henry,

    Could you please provide additional information?
    - You have activated VLAN on LAN or WAN interface.
    - firmware version
    .....

    Artur

  3. #3

    Default

    vlan was activated on LAN
    FW : 5.2.12

  4. #4

    Default

    Hi Henry

    Well, this is known issue and should be included for the next public versions.
    I suppose 5.2.30 and higher.

    Artur

  5. #5

    Default

    thanks artur

    i'll test that , once available

    Henri

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. VLAN support
    By Janousek2 in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 2
    Last Post: 08-03-2010, 02:57 AM
  2. Vlan and 10 Meg Wan port bottlekneck
    By ritsadmin in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 4
    Last Post: 06-12-2009, 09:31 AM
  3. IP Phones on VLAN Segments
    By Carsten in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 5
    Last Post: 05-19-2009, 10:20 PM
  4. VLAN Support on Epygi Quadro 2x an Aastra terminals
    By skyways in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 1
    Last Post: 03-25-2009, 01:27 PM
  5. Quadro M32x and snom 320 function key issue
    By lambsons in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 12-05-2008, 05:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •