Results 1 to 2 of 2

Thread: Quadro, X-lite - does presence work?

  1. #1

    Default



    In the x-lite contacts list it shows 'epygi presence', but this does not change when the contact is busy.



    Has anyone got this working?



    Thanks

    Rhys


    Edited by: rhysw

  2. #2
    Quadro Architect
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Around myself
    Posts
    2,075

    Default



    As far as I know X-lite subscribes only for "presence" package, but not for the "dialog" package (which is responsible for reporting onhook, offhook and busy states). So Quadro doesn't send those notifications to X-lite.


    Do you (or anyone else) managed to configure X-lite to show "busy" state when registered with other device?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HUD Lite integration into Quadro
    By ayenacom in forum Tips and Tricks
    Replies: 4
    Last Post: 11-11-2009, 03:48 AM
  2. Quadro and X-lite 3.0 - one way audio
    By rhysw in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 02-13-2007, 07:25 PM
  3. port forwarding don?t work - SOLVED
    By ciasulamericana in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 10-20-2006, 06:04 AM
  4. STUN DOESN?T WORK VERY WELL
    By nortex in forum Tips and Tricks
    Replies: 3
    Last Post: 08-16-2006, 02:25 PM
  5. can’t get my ivr script to work.
    By DialekTelecom in forum VXML Scripting on Quadro
    Replies: 1
    Last Post: 07-26-2006, 07:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •