Results 1 to 3 of 3

Thread: Has anyone tested the snom m9 with a quadro?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    San Angelo, Texas
    Posts
    4

    Default Has anyone tested the snom m9 with a quadro?

    I am looking at installing several Snom M9 cordless phones on a m32x and was wondering if anyone else has tested this yet. If so what were your results or experiences.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Dakabin
    Posts
    79

    Default

    Hey Mate,
    I have installed these onto a Quadro 6L and they work very well. Range is good and voice is clear.
    Cheers

  3. #3

    Default

    the same for me they are working very well.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Quadro 4X and Snom m9 problem
    By pn@i-connect.dk in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 2
    Last Post: 02-24-2011, 03:41 PM
  2. Snom Quadro & VPN
    By HornetSoftIT in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 1
    Last Post: 10-22-2009, 03:34 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 04-30-2009, 11:35 AM
  4. list of tested ip phones
    By ocabra in forum Hardware Interoperability
    Replies: 6
    Last Post: 12-24-2008, 12:55 PM
  5. How do I set up a Snom M3 on a Quadro?
    By ultratek in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 3
    Last Post: 04-25-2008, 04:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •