Results 1 to 3 of 3

Thread: Help with VXML

  1. #1

    Default Help with VXML

    Hi, I am new to VXML coding. I am trying to setup a simple AA with a multi-level hierarchy. The AA should play a welcome message asking for a number to play the message in Spanish or English. From here it will list available departments in the selected language. I am following some samples from the Epygi documentation. When the welcome message is played I press option 1 and it should take me to the next message (spanish form). However, the audio is never played and a timeout occurs sending me to the receptionist (ext. 111). From looking at the att.log I can see that the form is activated but for some reason there is no audio.

    Note: The VXML file does not include the English portion yet..

    Any advise will be highly appreciated.

    Suikam Kwok
    Benchmark Technologies, Inc.


    Here is the output from the Quadro att.log:

    StartCustomAutoAttendant, callID=66248659360096033, extension=10
    (*)MediaDocument::Activate
    (*)MediaForm<mainform>::Activate
    (*)FormItem<field1>::Init
    (*)FormItem<field2>::Init
    (*)FormItem<field1>::Activate
    (*)FormInputItem<field1>::RaiseEvent, event=_main_, count=1
    (*)FormItem<field1>::ExecuteMediaContent
    Prompt queuing
    Wait for input
    Process pending prompts, count=1
    Play, message=welcome.wav, timeout=5
    Prompt finished
    -> 1
    (*)FormItem<field1>::ExecuteMediaContent
    Process transition
    Goto, id=#spanish
    (*)FormItem<field1>:eactivate
    (*)MediaForm<mainform>:eactivate
    (*)MediaForm<spanish>::Activate
    (*)FormItem<sfield1>::Init
    (*)FormItem<sfield2>::Init
    (*)FormItem<sfield1>::Activate
    (*)FormInputItem<sfield1>::RaiseEvent, event=_main_, count=1
    (*)FormItem<sfield1>::ExecuteMediaContent
    Prompt queuing
    Wait for input
    Process pending prompts, count=1
    Play, message=departments, timeout=5
    Prompt finished
    Timeout elapsed, type=0
    (*)FormInputItem<sfield1>::RaiseEvent, event=noinput, count=1
    GetDefaultMediaContent
    (*)FormItem<sfield1>::ExecuteMediaContent
    Process transition
    Reprompt
    (*)FormInputItem<sfield1>::RaiseEvent, event=_main_, count=2
    (*)FormItem<sfield1>::ExecuteMediaContent
    Prompt queuing
    Wait for input
    Process pending prompts, count=1
    Play, message=departments, timeout=5
    Prompt finished
    Timeout elapsed, type=0
    (*)FormInputItem<sfield1>::RaiseEvent, event=noinput, count=2
    (*)FormItem<sfield1>::ExecuteMediaContent
    Assign
    Process transition
    GotoItem, name=sfield2
    (*)FormItem<sfield1>:eactivate
    (*)FormItem<sfield2>::Activate
    (*)FormInputItem<sfield2>::RaiseEvent, event=_main_, count=1
    GetDefaultMediaContent
    (*)FormItem<sfield2>::ExecuteMediaContent
    Wait for input
    Process pending prompts, count=0
    Process object, classid=connect
    var name=sfield1 value=111
    var name=sfield1 value=111
    Attached Files Attached Files

  2. #2

    Default

    Hi Suikam,

    Your VXML looks good, you are missing the ".wav" extension though.

    Replace
    <audio src="departments" />
    with
    <audio src="departments.wav" />

    That's it.
    ________
    Water Bong
    ________
    LIVE SEX WEBSHOWS
    Last edited by arsen; 08-20-2011 at 12:44 PM.

  3. #3

    Default

    Thank you Arsen, don't know how I overlooked that. Probably I was exhaused of working late. :-) Its great to have this Forum...

    Suikm

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. VXML AA to PBX-Voicemail
    By juanhf in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2009, 11:08 AM
  2. VXML de base
    By serviplexSIP in forum Français
    Replies: 1
    Last Post: 12-06-2008, 06:34 PM
  3. quadro vxml debugging
    By Magnetism in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-2008, 06:17 PM
  4. VXML Help
    By stakano in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2007, 07:26 PM
  5. VXML script not working,
    By ibisadmin in forum VXML Scripting on Quadro
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-2007, 09:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •