Results 1 to 2 of 2

Thread: Speed Calling

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Johannesburg
    Posts
    2

    Default



    Is there a way of making a global speed calling list, all I see is creating a list per extention?



  2. #2

    Default

    There are no means of making global speed calling list on Quadro. However, you can use the call routing table for that purpose

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Speed Dial
    By centina in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 3
    Last Post: 11-20-2007, 04:24 PM
  2. Set up global speed-dial entries
    By brian in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2007, 12:42 AM
  3. Speed Calling
    By debjy in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 1
    Last Post: 10-03-2006, 05:33 PM
  4. calling the QCM
    By altasys in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 3
    Last Post: 09-24-2006, 02:17 PM
  5. Speed Dialing
    By cgaunt in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 1
    Last Post: 06-20-2006, 08:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •