Results 1 to 2 of 2

Thread: Remote Extension

  1. #1

    Default Remote Extension

    I have a remote extension that makes calls in and out to other extensions it also receives incoming calls from my mobile, however I cannot make any outgoing calls from it to say my mobile or a PSTN ?

    Its a quadro 4x with latest firmware

  2. #2
    Quadro Architect
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Around myself
    Posts
    2,075

    Default

    Is that remote extension configured using the "Remote Extension" settings of the Quadro "User Management"->Edit screen, or some other way?

    If you configured it the standard way, it should have no problem calling out...

    Are you able to call to PSTN from other extensions in the system? And what do you listen when you try to call to PSTN number from that extension?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Remote Extension with no public IP
    By yobtrams in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 3
    Last Post: 06-11-2009, 12:42 PM
  2. remote extension
    By dubnik in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 5
    Last Post: 04-17-2009, 05:48 AM
  3. REmote extension with DHCP wan IP
    By paulk in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 4
    Last Post: 10-17-2008, 07:38 AM
  4. Remote Extension problem!
    By acs@kems.net in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 26
    Last Post: 06-22-2008, 06:42 AM
  5. remote extension does not work
    By fpwgmbh in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 4
    Last Post: 04-29-2008, 04:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •