Results 1 to 7 of 7

Thread: "number dialed does not exist" for Busy

  1. #1

    Default "number dialed does not exist" for Busy

    I have been trying to resolve an issue whereby the Epygi plays the message "number dialed does not exist" when I dial externally and the number is busy/engaged. I have looked at the call logs and the call detail shows "User Not Found", has anyone experienced this?
    ________
    FRIED FOOD
    Last edited by mickmcmillan; 03-30-2011 at 03:38 AM.

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by mickmcmillan View Post
    I have been trying to resolve an issue whereby the Epygi plays the message "number dialed does not exist" when I dial externally and the number is busy/engaged. I have looked at the call logs and the call detail shows "User Not Found", has anyone experienced this?
    When there hasnt been a valid user at the other end yes...

    Kev

  3. #3

    Default

    Thanks, the user is valid as I can call the same number from my mobile, and get a busy/engaged tone.
    ________
    CUMSHOT MASSIVE
    Last edited by mickmcmillan; 03-30-2011 at 03:38 AM.

  4. #4

    Default

    Does your mobile provider send you busy engaged tone or a derivative of that for numbers that arent valid ?

    What happens when you use a normal PSTN service to call the number do you still get the same response ? ie busy engaged signal ?

    Kev

  5. #5
    Quadro Architect
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Around myself
    Posts
    2,075

    Default

    Are you calling via ITSP?
    If yes, you can look at the SIP logs to see if you get this reply from the ITSP.

  6. #6

    Default

    Kev - Thanks yes I get the busy signal from both Mobile and PSTN lines just not VOIP lines

    Davrays - I am using Engin and the "User Not Found" is what I am obtaining from the SIP Call log
    ________
    MARIJUANA MEDICAL
    Last edited by mickmcmillan; 03-30-2011 at 03:38 AM.

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by mickmcmillan View Post
    Kev - Thanks yes I get the busy signal from both Mobile and PSTN lines just not VOIP lines

    Davrays - I am using Engin and the "User Not Found" is what I am obtaining from the SIP Call log

    I would say that Engin are not passing the called parties busy signal through ... It is nothing to do with the Epygi... Give Engina a call or get a business oriented class of ITSP ...

    Regards

    Kevin

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Quadro 16x - SIP Phone show "Network error" when dialing
    By DuettoFavorit in forum General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 04-01-2009, 04:55 PM
  2. incoming calls with "unknown number"
    By dolmen in forum Tips and Tricks
    Replies: 5
    Last Post: 12-22-2008, 05:13 PM
  3. Quadro 2X "The Number You Have Dialled Is Unavailable"
    By P00HB33R in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 12-01-2008, 12:18 PM
  4. Voice mail message sound is "dial tone" except words.
    By riskdata in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 2
    Last Post: 10-20-2008, 12:09 PM
  5. Use built-in TFTP server to provision "Other" phones
    By mobidutch in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 3
    Last Post: 03-18-2008, 09:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •