Results 1 to 6 of 6

Thread: Quadro6L Not accept calls most of times

  1. #1

    Unhappy Quadro6L Not accept calls most of times

    Dear David, sir,

    i have Quadro 6L and an analog PSTN line connected to FXO1.

    FXO1 goto AA.

    the problem that each 5 calls the AA answer.

    what i need to do to solve this, each time a call hit the AA should start.

    HELP

  2. #2

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Dakabin
    Posts
    79

    Default

    I'm sorry, but I don't understand what your problem is?

  4. #4
    Quadro Architect
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Around myself
    Posts
    2,075

    Default

    If I understand correctly, you route all calls from FXO 1 to AA, but it answers just 1 of each 5 incoming calls?!

    So what happens with the rest 4 calls? Do the just ring forever?

    I have never listened about such problem before. Probably you have something wrong either in configuration or in the PSTN line connection.
    Do you have any record in the "Authorized Phones Database"? This might be a reason of calls answered late on the AA...

    Other than that, I have no idea. You need to look (or show here), the Call Controller logs at the moment when the call comes to Quadro.

    To make a clean experiment, enable the developer logging, mark the logs, then make an incoming call, refresh the page and copy the Call Controller logs after the Marking sign. If there was no logs added after you made a call, do the same with "FXO Agent" logs. If there is no logs again, this would probably mean the call didn't reach Quadro at all.

  5. #5

    Default

    Dear David,

    thanks alot for your reply and help.
    the problem was from the landline, it's a hunting number for 4 lines, and this lines not installed yet, that's why the AA answering after 4 calls.

    by the way, do you advice me to change my Quadro4x firmware from 5.1.17 to 5.1.18?

  6. #6
    Quadro Architect
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Around myself
    Posts
    2,075

    Default

    Quote Originally Posted by walid View Post
    the problem was from the landline, it's a hunting number for 4 lines, and this lines not installed yet, that's why the AA answering after 4 calls.
    That was a hard one to guess...

    Quote Originally Posted by walid View Post
    by the way, do you advice me to change my Quadro4x firmware from 5.1.17 to 5.1.18?
    Yep, definitely, it worth to upgrade to 5.1.18. It is a polished version of 5.1.17

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Quadro6L KSE Voicemail
    By Alloy Service in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 2
    Last Post: 11-20-2008, 01:26 AM
  2. Can the Quadro4x 2 line accept the config file for as 4 line?
    By uspnetworks in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 11-03-2008, 01:53 PM
  3. 3PCC Running on the Quadro6L
    By jloeken in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 6
    Last Post: 11-08-2007, 01:49 PM
  4. Extending After Hours times
    By alfredp in forum VXML Scripting on Quadro
    Replies: 4
    Last Post: 09-26-2007, 02:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •