Results 1 to 9 of 9

Thread: Integrating 3PCC with Sales Force CRM

Hybrid View

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    St Albans, UK
    Posts
    21

    Default Integrating 3PCC with Sales Force CRM

    Has anyone had any hands on experience in trying to integrate 3PCC with the Sales Force CRM software?

    One of our customers has a 4x and Aastra handsets and wants to initiate calls through Sales Force and have inbound calls pull up the customer account in SF.

    Is it worth looking at 3PCC or is it better to look at the Camrivox CTI software that works with Snom handsets?

  2. #2

    Default

    What is your topology ?

    Kevin

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    St Albans, UK
    Posts
    21

    Default

    What particular information do you want me to provide?

    Harry

  4. #4

    Default

    Do you have seperation of the PC Lan to the telephone lan ?

    ie is your pcs on the wan side of the epygi or the lan side. ie what is your topology

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    St Albans, UK
    Posts
    21

    Default

    There are two separate LANs; one for PCs (192.168.x.x) and one for IP phones (172.25.x.x).

    All Phones are on the Quadro LAN and the WAN connects to a dedicated ADSL connection for the VoIP traffic.

    The LAN for PCs running with Windows SBS 2003 for DHCP and DNS. SDSL internet connection.

    I have just installed an Ethernet router as a link between the two LANS. A Static IP route added into Quadro settings and similar on the MS SBS 2003 server, so access is now possible between the two LANs.

    Have today installed a Snom 360 onto the Quadro LAN and installed Camrivox CTI for SalesForce on one of the PCs on the data LAN. All seems to work fine linking the PC and Snom across the two LANs.

    Would like to know if similar is possible using 3PCC and other IP handset manufacturers e.g. Aastra.

    Harry

  6. #6

    Smile

    Quote Originally Posted by harryb View Post

    Have today installed a Snom 360 onto the Quadro LAN and installed Camrivox CTI for SalesForce on one of the PCs on the data LAN. All seems to work fine linking the PC and Snom across the two LANs.
    I'm very interested to know if this works well. Love the free CTI so I'm exploring introducing Snom/Camrivox/Netsuite to my customers as part of a bundle tho' a bit wary about performance.

    Andy

  7. #7

    Default

    would like to know the if the same problem raise again?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 3pCC and Integration
    By KSComs in forum 3PCC
    Replies: 6
    Last Post: 05-17-2010, 06:20 AM
  2. "Force Self Codecs" doesn't work
    By sip5060 in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2009, 11:19 AM
  3. Documentation 3PCC
    By progisoft in forum Français
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2009, 04:05 PM
  4. 3pcc c++
    By progisoft in forum 3PCC
    Replies: 1
    Last Post: 01-21-2009, 11:42 AM
  5. Force outbound by PSTN for Fax
    By isstar in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 2
    Last Post: 06-30-2008, 10:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •