Results 1 to 3 of 3

Thread: Setting up a mobile phone on a M32x

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pretoria, South Africa
    Posts
    25

    Default Setting up a mobile phone on a M32x

    I have a Nokia N95 8GB mobile phone.
    I'm running a personal sip account on it with no problems.
    What I would like to do is connect it to my M32x, so that when I'm at the office,
    I can use my mobile phone as my extension.

    I get it to see the M32x, but it keeps giving me registration failed.
    I know my username and password is correct, as I use it on my desk phone.

    Anyone tried this before with success??

    Heinrich

  2. #2
    Quadro Architect
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Around myself
    Posts
    2,075

    Default

    Heinrich, please look in the following topic:
    http://support.epygi.com/forum/showt...ighlight=Nokia

    Or you can search for "Nokia" here in the forum. There are several topics related.

    Most probably the problem you have is caused by incorrect "Realm" setting. Realm should be either Quadro hostname, or Quadro fill domain name. Better to try both.

    Best regards,
    David

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pretoria, South Africa
    Posts
    25

    Default

    Thanks Davrays. It helped alot. Got my N95 working perfectly on the m32.
    Sorry for taking so long to reply. Was away for awhile.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Setting up direct access to trunks
    By KSComs in forum Tips and Tricks
    Replies: 5
    Last Post: 12-15-2008, 12:17 PM
  2. Stopping mobile calls
    By tjma2001 in forum Tips and Tricks
    Replies: 5
    Last Post: 10-20-2008, 11:47 AM
  3. Setting up
    By regency in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 5
    Last Post: 04-14-2008, 06:40 AM
  4. Help setting CID in mexico area code 656.
    By todash in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 6
    Last Post: 10-02-2007, 05:42 PM
  5. What is the best setting for the echo can
    By Synertic in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 5
    Last Post: 07-24-2007, 08:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •