Results 1 to 2 of 2

Thread: SPA942 Auto Provisioning

  1. #1

    Default SPA942 Auto Provisioning

    Has anyone got Qaudro 5.016 firmware and Linksys SPA942 auto provisioning

    On the line settings i have selected SPA942 and entered the MAC address, both the phone is not registering

  2. #2
    Quadro Architect
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Around myself
    Posts
    2,075

    Default

    We are not aware of any issues with Linksys phones autoconfiguration.
    So it worth to check:
    a) If the MAC is eneterd correctly;
    b) if they the phone is connected to the LAN port of the Quadro;
    c) Quadro DHCP server is enabled;
    d) you factory resetted the phone.

    Best regards,
    David

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Auto attendant
    By bsnquadro in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 6
    Last Post: 11-16-2012, 12:30 AM
  2. auto attendant bypass
    By suikam in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 8
    Last Post: 09-25-2008, 01:46 PM
  3. Bypass Auto attendant
    By mcuello in forum General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2008, 03:57 PM
  4. Bypass Auto attendant
    By ediggin in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 2
    Last Post: 04-08-2008, 12:29 AM
  5. Can’t access new auto attendant
    By derrickconner in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 0
    Last Post: 11-28-2006, 04:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •