Results 1 to 5 of 5

Thread: Account regrade

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Chilterns - SouthEastern England.
    Posts
    213

    Default Account regrade

    Can I get this account changed to "dealer" or should I just start over?

  2. #2
    Quadro Architect
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Around myself
    Posts
    2,075

    Default

    Well, if you become reseller and you want to change the type of account type, you have to contact the sales representative in your region (all addresses are on our contact page. Here is the the direct link: http://www.epygi.com/contact-epygi/22/, though it is easy to find that page anyway).

    Changing the account type is easy, but you have to speak to somebody who can confirm that you are really a reseller (dealer)

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Chilterns - SouthEastern England.
    Posts
    213

    Default

    We are a reseller. Would a "sales person for our region" like to step forwards? (UK, GB, Europe, EMEA, however you divide the planet up..) or do I really have to raise the subject elsewhere?

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by ccomley View Post
    We are a reseller. Would a "sales person for our region" like to step forwards? (UK, GB, Europe, EMEA, however you divide the planet up..) or do I really have to raise the subject elsewhere?
    Seeing as you are an Authorised Epygi Reseller, you should go back to the company you brought it from ( the registered Epygi Distributor ) and ask them to include you.

    Regards,

    Kevin

  5. #5

    Default

    Please contact me directly and I will handle the account change. When you email me please let me know who your distributor is. Thank you.

    This will be resolved in 24 hours.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Account Codes
    By ivscorp in forum General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 08-01-2009, 02:43 PM
  2. Problem with SIP account on Quadro 2x
    By paulk in forum 'How Do I' Questions
    Replies: 6
    Last Post: 08-19-2008, 07:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •