PDA

View Full Version : error on 3pcc on my appli



progisoft
04-19-2009, 10:54 AM
hello

i try to do a new application for epygi quadro and control call, but i have some problem with request
i send one request and i have a responce of quadro, but the quadro cut the socket after this responce? why?


.366 CCS: BuildAndSendXml. Sent...

.367 Call: Delete. (C:0) 0

.367 CCS: Thread. Entering to select count = 1, timeout = 0.

.368 CCS: Thread. Leaving from select. ret = 1, sockerror 17.

.368 CCS: Thread. Entering to select count = 1, timeout = 0.
17:07:57
.624 CCS: Thread. Leaving from select. ret = 1, sockerror 17.

.624 CCS: Thread. recv ret: -1, rcverr: 104

.625 CCS: Delete. (C:0)

.625 CCS: Thread. Entering to select count = 0, timeout = 0.
17:16:16
.728 CCS: Thread. Leaving from select. ret = 1, sockerror 104.

.729 CCS: Create. (C:0)

.730 CCS: Thread. Entering to select count = 1, timeout = 0.
17:16:21
.932 CCS: Thread. Leaving from select. ret = 1, sockerror 104.

.933 CCS: ProcessIncomingXmlRpc. Received data...

.933
<?xml version="1.0"?>
<methodCall>
<methodName>Services.CallProcessingService.authenticate</methodName>
<params>
<param>
<value><string>21</string></value>
</param>
<param>
<value><string>21</string></value>
</param>
</params>
</methodCall>

.937 CCS: ProcessXmlRpcRequest

.940 Call: Create. (C:1) 0

.941 Call: AuthenticateCB. 21

.941 CCS: Authenticate:
17:16:22
.248 CCS: User [21] found, authorising...:

.281 CCS: Authenticate. Sending authenticate response...

.283 CCS: BuildAndSendXml. Sending data (206 bytes)...

.284
<?xml version="1.0"?>
<methodResponse>
<params>
<param>
<value><boolean>1</boolean></value>
</param>
<param>
<value><string>Authenticated.</string></value>
</param>
</params>
</methodResponse>


.285 CCS: BuildAndSendXml. Sent...

.285 Call: Delete. (C:0) 0

.286 CCS: Thread. Entering to select count = 1, timeout = 0.

.286 CCS: Thread. Leaving from select. ret = 1, sockerror 17.

.287 CCS: Thread. Entering to select count = 1, timeout = 0.
17:16:47
.103 CCS: Thread. Leaving from select. ret = 1, sockerror 17.

.104 CCS: ProcessIncomingXmlRpc. Received data...

.105
<EOF><?xml version="1.0"?>
<methodCall>
<methodName>Services.SystemService.getsysteminfo</methodName>
<params>
<param>
<value><string>3771559303139</string></value>
</param>
</params>
</methodCall>

.105 CCS: Thread. Entering to select count = 1, timeout = 0.

.144 CCS: Thread. Leaving from select. ret = 1, sockerror 17.

.144 CCS: Thread. Entering to select count = 1, timeout = 0.
17:16:55
.898 CCS: Thread. Leaving from select. ret = 1, sockerror 17.

.899 CCS: Thread. Entering to select count = 1, timeout = 0.

.938 CCS: Thread. Leaving from select. ret = 1, sockerror 17.

.939 CCS: Thread. Entering to select count = 1, timeout = 0.
17:17:12
.733 CCS: Thread. Leaving from select. ret = 1, sockerror 17.

.735 CCS: ProcessIncomingXmlRpc. Received data...

.735
<EOF><?xml version="1.0"?>
<methodCall>
<methodName>Services.SystemService.getsysteminfo</methodName>
<params>
<param>
<value><string>3771559303139</string></value>
</param>
</params>
</methodCall><EOF>

davrays
04-23-2009, 03:09 PM
Well, I'll ask around to tell more exactly the reason...

But there is one suspisious thing I see in the logs above - you are authenticating by user 21 (which is a regular user), but try to get the system status info, which should be available to admin user only. Did you try to authenticate by "admin"?

progisoft
04-24-2009, 01:53 AM
No i have find my error
i have an error on my xml request (the request is strict on syntax) i have add more caractere

than you for your help